Rejsebetingelser

Rejsevilkår:


Assisi rejserne gennemføres ved:


Minimum 5 tilmeldte deltagere på rejser med max. 7 deltagere.


Minimum 11 tilmeldte deltagere på grupperejser med max. 14 deltagere.


Depositum og restbetaling tilbagebetales ikke ved afbud/sygdom. Såfremt du bliver syg, efter du har betalt hele rejsens pris, skal du henvende dig til din rejseforsikring for at anmode om refusion af rejsens pris.


Assisi rejsen er en pakkerejse, skulle Udenrigsministeriet fraråde rejser kort før afrejsedagen, får du dine penge retur.


Det anbefales, at du har en rejseforsikring med dækning inden for EU.


ALMINDELIGE BETINGELSER

Assisi Rejserne er underlagt Unitas Rejsers almindelige betingelser vedrørende pakkerejser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med. Betingelserne fremgår Unitas Rejsers hjemmeside www.unitasrejser.dk  


FORBEHOLD

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Alle rejser evalueres og justeres løbende på baggrund af deltagernes tilbagemeldinger. Derfor kan dervære ændringer i programmet fra rejsen er blevet købt til den finder sted. Lokale forhold kan medføre, at der under rejsen er nødt til at ændre indholdet eller rækkefølgen i programmet. Målet er at deltagerne får den bedst mulige rejse.


Teknisk rejsearrangør er Unitas Rejser A/S, medlemsnummer i Rejsegarantifonden 128.© Mai-Britt Larsson er rettighedshaver, det er ikke tilladt at kopiere tekst og foto.