Om Mai-Britt

Rejserne udbydes af Mai-Britt Larsson.


Siden 2011 har jeg rejst til Assisi flere gange om året, og har i perioder opholdt mig i længere tid i byen. Fra de mange ophold i Assisi kender jeg byen og området som min egen bukselomme.


Jeg har flere års erfaringer med retræte-rejser, vandringer på Frans Fredsrute i Italien, og flere vandringer på El Camino i Spanien.


Jeg er erhvervsuddannet inden for offentlig administration, og har en NLP-master med speciale i Stress, samt en uddannelse i billedkunst.


Siden 2015 har jeg været kontaktperson og koordinator for Broder Theodor omkring hans foredrag i ind- og udland. Broder Theodor kommer til Danmark én gang om året i løbet af november og holder foredrag.


***

Feedback fra mine Assisigæster:


Netop hjemkommet fra 2023 december rejsen; kan varmt anbefales. Jeg er stadig fyldt op af den fantastiske stemning i Assisi her ved juletid. Tak for det Mai-Britt

***

Kære søde Mai-Britt,

Tusind tak for en superskøn ferie i Assisi, den ville vi ikke have været foruden. Sikke mange skønne oplevelser, indtryk, søde, lattermilde piger og dig som den engagerede, vidende omsorgsfulde guide.

Undskyld, men jeg savner dig allerede, Assisi og klostret vi boede på. Vi har rejst virkelig meget og denne tur hører absolut til en af mine favoritter

I det hele taget er jeg meget glad for Italien.

Jeg håber så inderligt at komme med en anden gang.

De kærligste hilsner

Birthe & Martin

***


Mai-Britt Larsson Tak. Du arrangerer nogle fantstiske Assisi rejser, hvor der både er fællesture med inspiration og plads til alenetid i kalenderen.

Anne-Grethe

***

Det har på alle måder været en dejlig tur. Min første men sikkert ikke sidste tur til Assisi med dig.

Elise

***

Du er bare go' Mai-Britt, og dine rejser er et eventyr.

Eli

***

Tak for en vel tilrettelagt og vel gennemført rejse.

Torben

***

Jeg kan helt klart anbefale at tage med Mai-Britt Larsson - til Assisi. Hun har hjertet på rette sted, styr på det hele og en eminent viden og kendskab til Assisi, som hun rundhåndet deler ud af - samtidig favner hun hele gruppen med sit rolige væsen - 5 stjerner.

Kh Anne

***

...”Jeg takker for den netop afsluttede juletur og din dejlige velmenende og helt igennem kærlige guidning i Assisi’s mange flotte og helt fantastiske seværdigheder og bestemt også for vores hyggelige stunder på klosteret og på byhyggeture.


Du er et meget rummeligt og kærligt menneske.


Assisi var et dejligt gensyn for mig, nu i juledragt!


Det var virkelig en god og dejlig oplevelse, at være på tur med dig ”

Kh M

***

Mai-Britt er en passioneret Assisi guide, med hoved fuld af viden og hjertet fuld af kærlighed.

Shintai, Assisi-kollega

***

Kære Mai-Britt,

Tak for nogle gode dage i Assisi, der også kommer til at afspejle sig i min juleprædiken i år. Jeg har helt sikkert lyst til at gentage succesen på et tidspunkt.

Bedste hilsener

M / Sognepræst

***

Mai-Britt du er bare min super Kvinde. Er så fuld af Fred og Kærlighed efter vores vidunderlige Assisi tur. Glæder mig til årene som kommer. Hvor jeg er i Assisi sammen med dig i December. Tak Kære Du.

Karen

***

En fantastisk uge i Assisi. Mai-Britt er kompetent og vidende og formår som få at guide en gruppe og den enkelte på samme tid. Den indføring jeg fik i Assisi og dens historie var enestående og let forståelig. Byen er i sig selv noget helt særligt - ja næsten magisk, og man kan bare læne sig tilbage, nyde og indånde velvidende, at Mai-Britt har styr på alt det praktiske.

Annaliva

***

Kære Mai-Britt

Lige kommet hjem fra mini retræte, som har været en oplevelse for mig ud over det sædvanlige. Mai-Britt du er omsorgsfuld, kærlig og informativ, og du sørgede hele tiden for, at alle i gruppen følte sig godt tilpas.

Informationerne om Frans, Clara og byen blev givet i et tempo, så at man hele tiden kunne følge med, hvilket jeg satte stor pris på.

Jeg kan stærkt anbefale at rejse til Assisi med Mai-Britt.

Jette

***

Kære Mai-Britt,

Jeg vil gerne takke dig for en fantastisk uge i Assisi. Oplevelsen var stor både på det historiske og det spirituelle plan. Du har fundet en niche her, Mai-Britt, som gør dig til noget specielt, din viden, din færden og din formåen til at entrere det spændende og unikke, det skal du fortsætte med at udvikle i din stil, og holde fast i den. Kirsten og jeg er enige om, at vi havde en virkelig stor oplevelse.

Kærlig hilsen

Birgit Hald

***


Kæreste Mai-Britt,

Tusind tak for en vidunderlig uge i Assisi og tak for din måde at guide os rundt på. Sådan en dejlig ferie kan varmt anbefales.

Kærlig hilsen og på gensyn

Lis

***

Kære Mai-Britt

Tusinde tak for en helt igennem vidunderlig oplevelse at være med dig og gruppen i Assisi. Det har været en stor oplevelse, som fortsætter efter hjemkomsten.

Du har været en stor inspirator og en fremragende guide med al din viden om Frans, Clara og Assisi. Ydermere fik vi fornøjelsen af Broder Theodors viden. Jeg er meget taknemmelig for at have oplevet Assisi sammen med dig og den utrolig elskelige gruppe i en hel uge. Du kan være sikker retræten var MIN REJSE. Jeg er virkelig taknemmelig for at have været med dig, og ønsker jeg kunne gøre det igen.


Kærlig hilsen Jo

***

Tusinde tak for en helt fantastisk uge. Du gjorde et kæmpe arbejde for at vi alle skulle have den optimale oplevelse, hvilket tilfulde lykkedes. Tak, også for humoren.

***

Assisi er sjælefred spiritualitet og en meget smuk oplevelse.


***

Jeg har haft fornøjelsen af flere skønne rejser med Mai-Britt til Assisi. Mai-Britt er en fantastisk organisator og formår at give os rejsedeltagere et mindeværdigt ophold i Assisi. Jeg kan på det varmeste anbefale en af rejserne til Assisi, og jeg glæder mig til at få muligheden at rejse med igen.


***

Når jeg kommer hjem fra en Assisirejse med dig, er jeg helt besjælet af fred, glæde og en følelse af rummelighed.


Mine forventninger til Assisi og dit program er hvert år blevet opfyldt til fulde og på alle områder. Dertil er du så dejligt fleksibel, initiativrig og impulsiv, at vi oplevede langt mere end planlagt. Herligt!


Dagene var fint opdelt, og jeg var vældig glad for, at der også var rigelig tid til fordybelse, både i steder og i mig selv.


Så Assisirejsen er for mig både en ydre og indre rejse.


Jeg glæder mig allerede meget til at deltage i den kommende rejse i september 2016.

Knus

Eva

***

Til september pakker jeg igen min kuffert og drager til Assisi med Mai Britt som ankermand. Det er 3. tur, og jeg glæder mig.

Mai Britt er en rigtig god og vidende rejseguide, og laver nogle dejlige ture med masser af tid til at "se" - og tid til fordybelse.

Jeg fik at vide at Assisi var vanedannende, og ja Assisi kan kun anbefales.

Kærligst

Anne-Mette


***

Stor tak til Mai-Britt for tilrettelæggelsen og afviklingen af nogle fantastiske dage i Assisi. Perfekt til mindste detalje!

***


© Mai-Britt Larsson er rettighedshaver.